Kategorier

Smørrebrød med laks og ål

(4 personer)

Tilberedningstid: ca. 30 min.
+ tid for afsvaling af æggestand.

4 skiver rugbrød
smør
1 salathoved
dild
4 skiver røget laks
4 stykker røget ål

Æggestand:
1 dl mælk eller fløde
2 æg
1 tsk. salt
fedtstof til skålen

Fremgangsmåde:
Giv mælken et opkog.

Pisk æggene sammen og tilsæt mælk og salt.
Bland forsigtigt.

Hæld æggemassen i en smurt skål og kog den
i vandbad ca. 20 min. Sval æggestanden,
inden dden skæres i skiver.

Smør brødet og læg et salatblad på.

Anret laks, æggestand og ål på salaten
og pynt med dildkviste.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>