Kategorier

Smør fra Montpellier

Tilbehør, Saucer, Dressing – Personer: 4

2 spsk purløg
2 spsk kørvel (frisk)
2 spsk estragon (frisk)
4 sardelfileter
6 æggeblommer (hårdkogte)
3 cornichoner (små eddike Agurker)
2 tsk kapers
salt (lidt)
½ hvidløgsfed (presset)
peber (lidt)
muskat (lidt)
100 g smør (blødt)
citron (efter smag)
olie

Dette velsmagende æggesmør severes til varme grønsager. Kør sardeller, æggeblommer, agurker, kapers, hvidløg og krydderier gennem foodprocessoren. Tilsæt smørret og rør igen. Smag evt. til med lidt citronsaft og salt. Tilsæt lidt olie, så blandingen får den rette konsistens.

Kilde: Leif Jørgensen, 02 Sep 93

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>