Kategorier

Skinke/grønsagsfyld til pandekager

50 g finthakket løg
1 fed presset hvidløg
1 spsk olie
200g squash
100g rød peberfrugt i terninger
100 g champignoner i kvarter
200 g hakkede tomater
100g skinke i tern

Kom løg og hvidløg i en skål sammen med olien. Mikrobølg ved 900W i 2 minutter. Del squashen to gange på langs og skær den i kvarte skiver. Kom dem i skålen sammen med peberfrugt og champignoner. Mikrobølg 900W i 3 minutter. Hæld tomaterne op i en sigte og lad dem løbe godt af. Kom dem i en skål sammen med skinken og mikrobølg ved 900 W i 2 minutter. Smag til.

I en gryde: Sauter grønsagerne i 2 spsk olie, til de er bløde. Tilsæt de velafdryppede tomater og skinken. Varm igennem.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>