Kategorier

Sauterede tomater med forårsløg, oliven, basilikum og fettuccine

Hovedret, Pasta – Personer: 4

250 g Frisk fettuccine/linguinni
3 spsk Jomfruolivenolie
2 Forårsløg
4 Fed hvidløg
8 Tomater
24 Sorte oliven med sten
1 Potte frisk basilikum
4 spsk Friskrevet parmesanost
Salt og peber

Pastaen koges al dente i rigeligt vand. Grønsagerne skylles godt. Tomaterne skæres i både og sauteres i olien. Efter 3-4 min tilsættes forårsløg skåret i skiver, knust hvidløg og oliven, som sauterer med i et par min. Parmesanosten drysses over grøntsagerne og varmer igennem et kort øjeblik. tilsæt evt lidt vand, så saucen ikke er så fed. Bland grofhakket frisk basilikum i retten og smag til med salt og friskmalet sort peber.

Kilde: Andre Dewald, 14 Aug 93

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.