Kategorier

Sauce marchand de vin … feu doux

Sauce – Personer: 4

3 skalotteløg
15 cl kraftig rødvin
3 spsk kalvefond i pulver
25 cl vand
150 g smør
salt
peber

Hak skalotteløgene og kom dem i en gryde sammen med rødvinen. Lad det koge ind ca. 20 min. Opløs kalvefonden i vandet, kom det i gryden og lad det koge yderligere 15 min. Tag gryden af varmen

og tilsæt smørret i stykker under piskning. Krydr med salt og peber.

Tilberedningstid: 10 min.

Kogetid: 45 min.

Kilde: Voici. Andre Dewald, 14 Aug 93

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>