Kategorier

Salat med æg og laks

Low-cal 4 personer

500 g faste kartofler
500 g grønne bønner
2 æg
½ agurk
4 forårsløg
2 tomater
1 dl tomatjuice
2 spsk eddike, gerne rødvinseddike
1 spsk citronsaft
1 spsk soyasauce
1 spsk olie, gerne olivenolie
1 spsk honning
2 fed hvidløg
4 skiverlaks/ørrede, frisk eller Fros.
10 sorte olieven, kan undlades

Kog og pil kartofler. Skær i kvarte. Kog bønner 3-4 min. Kog æg i 10 min., skær dem i kvarte. Skær agurk i tynde skiver. Hak forårsløg groft. Skær tomater i både. Bland tomatjuice, eddike, citronsaft, soyasauce, olie, honning, presset hvidløg, 1 tsk salt og 1/4 tsk peber. Vend halvdelen med grønsagerne. Vend fisken i resten af marinaden og steg dem 3-4 min. på hver side på en tør teflonpande. Anret grønsager, æg, laks, evt. oliven på et stort fad.

Tips: Tun på dåse kan erstatte laksen.

Tilbehør: Flütes

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.