Kategorier

Salat af fjordrejer, grønne asparges og artiskok

Salat – Personer: 4

2 Artiskokhjerter
100 g Kogte, pillede fjordrejer
10 Grønne asparges
1 Bdt. Dild
4 tb Olivenolie
2 tb Citronsaft

Artiskokkerne koges 25-30 min. i vand tilsat citron og salt. Yderbladene tages af og hjertet tages ud. (Serveres fx som snacks med en god dressing.) Bunden skæres i lameller. Aspargesene skæres i mindre stykker og blancheres et par min. i letsaltet vand. Dilden plukkes. Olivenolie piskes sammen med citronsaft, hvorefter rejer, artiskokbunde og asparges vendes i sammen med dilden. Smages til med salt og peber.

Kilde: Meyers køkken.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>