Kategorier

Saftig æbletærte i bradepande

8-12 personer

Dej:
300 g margarine
500 g sukker
½ vanillestang
8 æg
300 g mel
2 tsk bagepulver

Æblefyld:
4 madæbler, f.eks. Belle de Boskop
40 g sukker
2 tsk kanel
25 g margarine
 
Forvarm ovnen til 175 grader. Margarine og sukker piskes hvidt. Kornene fra den halve vanillestang tilsættes og herefter piskes æg i et ad gangen. Mel og bagepulver sigtes i dejen og vendes hurtigt i. Hæld dejen i en smurt bradepande 32 x 32 cm (den kan også være foret med bagepapir). Skræl æblerne og skær dem ud i 6 både. Stik dem ned i dejen og drys sukker og kanel over. Fordel margarinen i små bidder over kagen, der bages i ca. 30 min. Når bunden er fast er kagen færdig.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.