Kategorier

Safranpasta med røget laks

1 portion hjemmelavet pasta
f.eks. skåret i terninger med en kagespore (5×5 cm)

1 lille løg i små tern
10 g dulle
1 dl hønsebouillon
1 dl tør hvidvin
0,2 g safrantråde
1 tsk friskhk. rosmarin
2 dl piskefløde
100 g røget laks skåret i strimler
salt og peber
frisk rosmarin til pynt

Svits løget i dullen. Tilsæt bouillon, vin, safran og rosmarin. Lad det koge sammen et par min. Tilsæt fløde og kog ind til cremet konsistens. Smag til med salt og peber.
Kog pastaen, afdryp den og kom den tilbage i gryden. Vend saucen i den varme pasta og drys laksen over.
Servér straks.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>