Kategorier

Søren’s gullaschsuppe påkødfars

(4 pers.)

2 løg
1 spsk smør/margarine
1-2 tsk paprika
3 spsk tomatpure
1 ds. hakkede tomater
½ peberfrugt i terninger
½ l bouillion
200 g hakket oksekød
3 kartofler i terninger
½ l sødmælk
salt og peber
hakket persille

Pil og hak løgene og steg dem i smør i en stor gryde. Strø paprika over. Tilsæt tomatpure, hakkede tomater og bouillion. Lad det koge op. Kom det hakkede kød i lidt af gangen. Rør godt så det smulrer. Tilsæt kartofler og peberfrugt. Kog i ca. 15 min. til kartoflerne er møre. Tilsæt mælk og smag til med salt og peber.

Servering: Suppen serveres rygende varm med rigeligt hakket persille drysset over.

Af Søren Andersson, Örebro

Kilde: Susanne Pedersen

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.