4 portioner
1 pose spaghetti (ca 1 kilo)
250 g kødboller af god kvalitet
3 store løg
1 glas champignon
1 hel gulerod
½ dl vindruekerneolie
salt efter behov
Tilberedning af spaghetti: Set en stor gryde over med 3-4 liter vand, som bringes i kog derefter koges spaghettien til der er klar, ca 4 minutter, tilsæt evt. lidt salt efter smag og behag.
Tilberedning af tilbehør: Pil løgene og hakke dem i små stykker, gør guleroden ren og snit ligeledes denne, hæld vandet fra champignons og gør kødboller klar. Varm en gryde op og hæld olien i gryden, når olien er varm hældes løg op i gryden og steges til de er dejlige sprøde, hæld derefter resten op og blande det sammen til fælles opvarmning i ca 4-5 min.
Servering: Maden lægges i skåle og folk kan så tage den mængde mad de ønsker.
Drikkevarer: Øl eller kold hvidvin.
Kilde: David Nielsen