Kategorier

Søndagskoteletter

Hovedretter – Personer: 4

4 Svinekoteletter
2 spsk Margarine
Salt, peber
Timian, merian
1 dl Rødvin
400 g kogte Kartofler
1 Løg
1 Fed hvidløg
2 spsk Olie
Hakket persille
Peberrodssmør
2 spsk Smør
1 spsk Fint reven peberrod
Citronsaft

Steg koteletterne pænt brune på hver side. Krydr godt og tilsat rødvinen. Lad kødet stege smat i ca. 6-8 min Skær kartofler i skiver, hak løg og hvidløg. Svits i olie til kartoflerne er sprøde. Anret kartofler og løg pa et varmt serveringsfad og drys med hakket persille. Læg koteletterne ovenpa og pynt med lidt peberrodssmør. Server rødvinsskyen til.

Tilberedningstid: Ca. 30 min.

Kilde: Annelise Nielsen, 24 Oct 93

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>