Grøntsager 4 personer
3 mellemstore rødbeder
3 store syrlige æbler
2 dl piskefløde eller cremefraiche
2 spsk citronsaft
2 spsk reven peberrod
knust kommen
salt – friskkværnet peber
Kog de skrællede rødbeder i vand halvanden time ved ca 150°. Dræn dem og slå koldt vand på. Skræl dem og skær dem i tern. Befri æblerne for skræl, kærnehus osv. Dyp dem med citronsaft, så de ikke bruner. Pisk fløden og bland peberroden i. Smag til med en pris kommen, salt og peber. Bland rødbeder og æbler i.
Kilde: Livsglad mad, Bogan’s forlag.
Kog de skrællede rødbeder i vand halvanden time ved ca 150°. Dræn dem og slå koldt vand på. Skræl dem og skær dem i tern.
Kan I venligst forklare det der på dansk?
Birgithe, jeg plejer at rengøre rødbederne rigtig godt og koge dem med skræl på. Efter kogning skyller jeg dem godt under hanen med det kolde vand så at de ikke mister deres mørkerøde farve og sådan er det nemt at skrælle dem straks!