Kategorier

Ristet rødfisk med citronpasta og svampe

600-700 g filet af rødfisk
500 g frisk pasta
½ dl olivenolie
1 citron
250 g svampe
25 g smør
salt
peber
evt. citronmelisse

Tilbehør:
godt brød

Rødfisken skrabes fri for skæl og evt. ben fjernes. Skindet ridses på kryds og tværs, og fisken skæres i skrå stykker på ca. 2×7 cm, der steges i lidt olie på en pande. Steg skiondsiden først og vend fiskestykkerne, når skindet er godt sprødt. Drys med salt og peber. Svampene renses, skæres lidt ud og ristes i smør. Krydres med salt og peber. Pastaen koges i rigeligt letsaltet vand i ca. 4 minutter. Vendes med olivenolie, fintrevet citronskal, citronsaft, salt og peber. Anret pastaen på varme tallekner og fordel fisk og svampe over.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.