Kategorier

Risotto med grønsager og store rejer

4-6 personer

4-5 forårsløg
1 rød peberfrugt
2-3 stilke blegselleri
30 g smør
3½ dl langkornet ris
6 dl bouillon
1 spsk gurkemeje
1 dåse artiskokhjerter
1 dåse minimajs
¼ dl tør hvidvin
500 g kogte “pil-selv-rejer”
1 knsp cayennepeber
salt og peber
1 citron

Snit forårsløg og blegselleri og skær peberfrugten i tern. Smelt smørret i en stor gryde og svits grønsagerne heri under omrøring. Tilsæt risene og svits dem et øjeblik. Kom bouillon og gurkemeje i gryden og kog risene møre under låg i 20 minutter. Hæld væden fra artiskokhjerterne og halver dem. Varm dem og majsene i en gryde med hvidvinen. Tag et par rejer fra til pynt og pil resten. Bland samtlige ingredienser med risene, varm alt godt igennem og krydr med cayennepeber, salt og peber. Pynt med rejer og citronsnitter og server med godt brød.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.