Kategorier

Risnudler med oksekød

4 personer

500 g brede risnudler
300 g hakket oksekød
2 spsk selleri
2 spsk lys soyasovs
½ spsk karrypulver
2 spsk tapioca mel
2 spsk mørk sojasovs (sød soja)
200 g salatblade
1 tsk hvidløg, hakket
¼ kop olie
1½ kop hønsebouillon
1 spsk sukker
1 stødet chili i 2 spsk eddike
friske koriander

Steg risnudler sammen med 1/2 spsk. mørk soja i 2 spsk. olie. Når nudlerne er godt varme fjernes de fra varmen.
Bland oksekød med lys soja, karry pulver og tapioca mel. Det skal stå et øjeblik.
Rengør salat bladene og snit dem i striber. Læg dem i bunden af serveringsfadet. Hæld nudlerne over.
Brun hvidløg i det sidste olie, tilsæt kødet som steges indtil det er nok. Tilsæt bouillon, selleri samt sukker. Til sidst hældes det over nudlerne, overdrys med koriander.
Serveres med chili i eddike.

Kilde: Brian Rechnagel Sørensen

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.