Kategorier

REJER I HVIDLØG-TOMATSAUCE

350-400 gram store pillede rejer
1 tsk. salt
¾ spsk. majsmel
1 æggehvide
6 spsk. vindruekerneolie
2 fintsnittet forårsløg
2 fed finthakket hvidløg
2 faste, flået hakket tomater

Sauce :
2 spsk. tomatpure
¼ tsk. salt
1 spsk. sukker
¾ dl. hønsebouillon
1 ½ spsk. maizena mel udrørt i 3 spsk. vand
1 tsk. sesamolie

Fremgangsmåde:
1 : Dup rejerne tørre, drys dem med salt, og vend dem let i majsmel og derefter i æggehvider (brug en gaffel hertil)

2 : Varm olien i en wok eller stor sauterpande, steg rejerne heri i ca. 1 ½ minut, mens der vendes rundt i rejerne. Tag dem op og læg dem til side.

3 : Hæld overskydende fedtstof af panden, kom hvidløgene i, sammen med halvdelen af forårsløgene og tomater. Steg det hele under omrøring i ca. ½ minut. Tilsæt derefter tomatpure, salt sukker

og bouillon. Steg yderlig i ½ minut. Jævn saucen med maizena og når den er tyk tilsættes resterende forårsløg samt sesamolie.

4: Læg rejerne i Saucen, varm det hele kort og server med ris.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.