Kategorier

Røget Medister Med Fyld

Grisekød, Hovedret – Personer: 4

1 Hel røgt medister
1 Spsk Reven peberrod
2 Spsk Hakket persille
1 Stort surt æble
3 Spsk Margarine
Grøntsager
Rørt smør

Flå forsigtigt skindet af medisteren og skær den i skiver således at den staig hænger sammen i bunden. Bland Peberrod og persille, og drys lidt af det i hvert snit. Skræl æblet og skær det i snitter og stik dem i pølsen. Læg pølsen i et smurt ovnfast fad, og dryp lidt smeltet margarine over pølsen. Pølsen steges lysebrun i ovnen. Serveres med grøntsager og smørsovs

Kilde: Henrik Nielsen, 25 Jul 93

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>