Kategorier

Røget medister i ovn

3 – 4 personer

6 porrer
salt
500 g røget medister
lidt margarine til stegning
2 dl piskefløde
1 ½ dl tomatketchup
2 finthakkede løg

Skær porrerne i 5 cm lange stykker og kog dem knapt møre i letsaltet vand (eller i mikroovnen). Lad dem dryppe godt af og læg dem i et smurt, ildfast fad. Flå medisterpølsen og skær den i skiver. Rist disse i margarinen og hæld dem i fadet. Bland piskefløde, tomatketchup og løg og hæld det over. Sæt fadet i ovnen ved 250 grader i ca. 20 min.

Serveres med kogte kartofler.

Kilde: Lene Leø

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>