Kategorier

Røget laks med båndspaghetti

Arbejdstid: 20 minutter

Kogetid: 3-4 minutter

Ikke fryseegnet

4 pæne skiver røget laks
400 g frisk båndspaghetti

Dressing:
1 dl creme fraiche 18%
3-4 spsk mayonnaise
2-3 spsk citronsaft
4-5 spsk hakkede krydderurter, f. eks. purløg, persille, dild, løvstikke
salt
peber

Rør dressing sammen og smag den godt til – dressingen skal ikke være alt for fast, så kom evt. lidt fløde, mælk eller afkølet bouillon i. Kog pastaen i rigeligt letsaltet vand i få minutter- se brugsanvisningen. Lad det dryppe af i en sigte. Anret den i et halvdybt fad med røget lakseruller og den gode dressing.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>