Fisk 4 personer
2 store rødspætter
saften af ½ citron
2 appelsiner
2 spsk smør
3/4 dl mayonnaise
paprika
8 ansjosfileter
2 tsk dressing
salt – friskkværnet peber
Rens og filetér fiskene. Dup dem. Dryp dem med citronsaft og saften af en halv appelsin. Krydr med salt og peber og riv den ene appelsinskal over. Rul fileterne sammen – begynd fra hovedet og luk med en tandstikker. Læg fileterne i et smurt ildfast fad. Læg en lille smørklat på hver og dæk fadet med alufolie. Sæt fadet i den forvarmede ovn ved 175°. Bag i tyve minutter eller til fisken er mør, men fast. Tag så ud og køl af. Fjern tandstikkerne og dæk med en sauce af mayonnaisen, saften af en halv appelsin og den revne skræl. Drys med paprika og læg to ansjosfileter i kors over fiskerulle. Skræl den anden appelsin, skær den i tynde skiver og dyp dem i dressing. Servér dem for sig. Blandet zucchini/squash i skiver, blandet med peberfrugt i strimler og løgringe er en spændende salat til. Vil man drikke vin til, er en robust portugisisk Vino Verde bedst egnet.