Kategorier

Rødfisk med timian-tomatsauce

Fisk, Rødfisk – Personer: 3

5 tomater
1 løg
2 stænger bladselleri
1 spsk olie
1 fed presset hvidløg
4 stilke frisk timian
½ tsk frisk hakket grøn chili
1 dl fiskebouillon
½ dl fløde 13%
½ dl creme fraiche 18%
1½ tsk majsstivelse
½ tsk salt
peber
2 gulerødder

Tilbehør:
frisk grøn tagliatellepasta
blandet salat

Rødfisken optøs og skæres i 4 cm brede strimler. Tomaterne skoldes, flås, hakkes og presses igennem en sigte. Løgene hakkes. Bladselleri og gulerødder hakkes fint. Løg, selleri og gulerod svitses i olie. Tomater, hvidløg, timian, bouillon og chili tilsættes. Snurrer sammen ca. 5 min. Fløde og creme fraiche røres med majsstivelse og røres i. Fisken lægges over. Snurrer under låg ca. 5 min. Smages til med salt og peber.

Kilde: Vinklub Nr. 1, marts 1992. Andre Dewald, 11 Maj 93

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.