Kategorier

Rødfisk med rejer

4 personer

600 g rødfiskfileter
150 g pillede rejer
150 g mayonnaise
1½ dl creme fraiche
½ tsk dijonsennep
citron
salt
peber

Kogelage:
1 lille fennikel
1 gulerod
1 porre
½ liter vand
¼ flaske tør hvidvin
1 tsk salt
5 knuste, hvide peberkorn
1 bundt dild

Begynd med lagen. Kom vand og hvidvin i en gryde. Tilsæt de rensede, delte grønsager samt krydderierne og bring lagen i kog. Lad den småkoge under låg 10-15 minutter. Læg rødfiskefileterne i en fladbundet gryde. Si kogelagen over og bring den langsomt i kog. Lad fisken simre 5-7 minutter efter størrelse og lad den afkøle i lagen. Tag fisken op og lad den dryppe af. Læg den på et serveringsfad. Bland mayonnaise og creme fraiche. Smag til med sennep, citronsaft, salt og peber. Kom dressing over fisken og pynt med rejer, citronbåde og dild. Servér retten med små kogte kartofler drysset med dildkviste.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.