Kategorier

Rødbedebøf

4 personer

600 g rødbeder
vand
salt
4 spsk mel
peber
1 æg
4 spsk rasp
40 g smør/margarine

Rødbederne koges i vand, tilsat salt ca. 30 min. Lad dem derpå dryppe godt af. Når de er kølet lidt af, flås de og skæres i tykke skiver, der vendes først i mel, derefter i det sammenpisket æg og til sidst i rasp. Smørret smeltes på en pande pg rødbedebøfferne steges lysebrune.

Servering: Rødbedebøfferne serveres som selvstændig ret med sprøde løg og et spejlæg til hver person. Kan også serveres med brasede kartofler til.

Kilde: K. A. Hansen

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>