Kategorier

Provencalsk grønsagsblanding

Grøntsager 4 personer

500 g solmodne tomater
1 gul peberfrugt
1 rød peberfrugt
1 stort løg
2 fed hvidløg
1 aubergine
4 zuchinier / squash
1 dl olivenolie
timian
salt
friskkværnet sort peber

Skold tomaterne og peberfrugter og træk skindet af. Skær tomaterne i kvarter og pebrene i strimler. Fjern kerner og frøstol. Skær løgene i skiver og auberginen og zuchini’erne i tern. Ophed halvdelen af olien i en kasserolle og svits løg og hvidløg klare. Tilføj tomaterne. Smag til med salt og peber. Ophed resten af olien i en anden kasserolle og svits peberfrugterne og auberginen i en halv snes minutter. Tilføj zuchini’erne og tomaterne. Smag til med salt og peber igen. Krydr med timian-blade og kog endnu en halv snes minutter før servering. Smager lige godt varm som kold. Klæder rosé-vin.

Kilde: Livsglad mad, Bogan’s forlag.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.