4 personer
1 poulard (ca. 1400 g)
Sauce:
2 gulerødder
2 løg
150 g champignoner
1 peberfrugt
1 glas rødvin
2 dl vand
ca. 2 bouillonterninger
salt
peber
1 grøn timian
1 spsk paprika
2 fed knust hvidløg
maizenamel
lidt grønt
Alt kødet skæres fra skroget. Alt fedt og skind skæres bort. Det rene poulardkød skæres i passende stykker.
Saucen: Alle grøntsagerne rengøres. Gulerødderne skæres i skiver, champignonerne halveres, løg og peberfrugt skæres i strimler. Det hele kommes i en gryde. Tilsæt rødvin, vand, bouillonterninger, timian, hvidløg og paprika. Når det koger, kommes kødet i. Rør rundt så det bliver blandet godt. Læg låg på og lad det koge svagt i ca. 25 min. Jævnes med maizenamel udrørt i vand og smages til med salt og peber. Drysses med hakket grønt.
Kan serveres med kogte kartofler, blomkål eller ris.
Pyntes evt. med peberfrugt.