Kategorier

Pizzabøffer

Hakket kød, oksekød 4 personer

3 spsk rasp
1½ dl mælk
500 g hakket oksekød
1 æg
1 spsk hakket løg
1½ tsk salt
20 g margarine
 
Sauce:
1 hakket løg
1 fed presset hvidløg
250 g champignon
20 g margarine
1 ds flåede tomater
1 spsk tomatpuré
1 tsk oregano
1 tsk salt
Groftkværnet peber

Tilbehør:
Ris eller spaghetti

Raspen udblødes i mælken. Kødet røres med rasp, æg, løg og salt. Kødet formes til bøffer, som brunes på panden i margarinen. Løget hakkes. Hvidløget presses. Løg, hvidløg og champignon svitses i margarinen. Tomat, tomatpuré og krydderier tilsættes. Saucen småkoger ca. 5 min. Saucen hældes over bøfferne, som steger færdige i saucen 4-5 min.

Kilde: Hakket kød fra Brugsen

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.