Kategorier

Petit four med abrikossyltetøj

ca. 50 stk

250 g smør
250 g marcipan
250 g melis
25 g mel
2½ dl æg

Pynt:
abrikossyltetøj eller anden

Smør røres med marcipanen. Tilsæt melis og mel og tilsidst æggene lidt ad gangen. Når dejen er ensartet i konsistens, hældes den i en smurt form med kant eller en lille bradepande. Sættes i en varm ovn 180 grader 25-30 min. Når kagen er afkølet, skæres den ud i ensartede små stykker og toppen smøres med abrikossyltetøj.

Tip: Denne bagte mazarinkage kan anvendes til mange slags petit four. Man kan f.eks. dyppe halvdelen af de små kager i chokolade eller fylde dem med en let creme.

Kilde: Alt for damerne nr. 40, 1995

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>