Kategorier

Pastakonkylier med krydret oksekød & tomat

2 personer

Fyld:
24 pastakonkylier
250 g magert hakket oksekød
1 æg
2 spsk tomatkoncentrat
1 spsk fint klippet frisk oregano
1 dl grønsagsbouillon (vand+terni)
½ tsk salt
friskkværnet peber

Sauce:
1 dåse grofthakkede tomater (400gr.)
1 tsk tomatkoncentrat
2 skive hvidløg
1 dl grønsagsbouillon

Pynt:
25 g Parmasanost (friskrevet)
25 g Mozarellaost

Farsen røres sammen og hviler i ca. 1/2 time. Ingredienserne til saucen koges sammen i en gryde og hældes i et ildfast fad. Konkylierne fyldes med farsen og sættes i fadet. Hver konkylie drysses med ost. Fadet stilles i en 200 grader varm ovn, først i 20-25 min. med folie eller låg, derefter 10 min. uden folie/låg, til osten er gylden.

Servering: Spises med flutes og en skål blandet salat.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>