Kategorier

Pasta med valnøddesauce

Pasta, middagsret 4 personer
 
400 g fettucine, tagliatelle
250 g valnøddekerner
4 spsk brødkrumme
2 fed hvidløg
1½ dl mælk
Salt

Overhæld valnødderne med kogende vand og fjern hinderne – med helt friske nødder er det unødvendigt. Væd brødskiverne og tryk overskydende vand bort. Fjern skorperne. Lav en lind pasta af brødkrummen, hvidløgene og valnødderne i en blender eller morter. Tilsæt mælk og olie og smag til med salt. Bland med den afdryppede pasta

Kilde: Livsglad mad, Bogan’s forlag.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>