Kategorier

Pasta med tun og grønne ærter

Pasta, hovedret 4 personer

400 g Vermicelli, tynd spaghetti
1 dåse tun i olivenolie
1 dåse flåede tomater
200 g bælgede grønne ærter
2 spsk smør
2 hvide løg
Salt – friskkværnet peber

Hak løgene og svits dem i smørret. Tilføj tunen med olien. Rør godt, så fisken deles i småstykker. Lad det hele simre i en halv snes minutter under låg, tilføj så tomaterne og smag til med salt og peber og lad saucen småkoge videre i yderligere ti minutter. Blanchér ærterne og tilføj dem. Rør og fordel dem godt. Servér efter en halv snes minutter den drænede spaghetti i forvarmede dybe tallerkner og øs et par skefulde sauce over hver portion.

Kilde: Livsglad mad, Bogan’s forlag.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.