Kategorier

Pasta med rodgrønsager og appelsiner

4-5 personer

2 store appelsiner
150-200 g persillerod
200-250 g knoldselleri
300-350 g gulerødder
300 g rosenkål
2 spsk olie
260 g kort pasta (muslinger, penne eller ligende)
1½ liter vand
1 dåse koncentreret tomatpuré (140 g)
salt
peber
hakket persille

Skræl persillerod, selleri og gulerødder og skær dem i små terninger. Rens rosenkål en og skær dem i kvarter. Svits grønsager i olie nogle minutter. Del appelsiner i terninger og baldn dem i sammen med vand, pasta og salt. Lad det koge svagt ca. 12 minutter, til pastaen er al dente. Tilsæt tomatpuré og smg til med salt og peber. Drys med hakket persille ved servering.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>