Kategorier

Pasta med rejer og hvidløg

Pasta, middagsret 4 personer

400 g pasta -(conchiglie, farfalle fusili, penne, tagliatelle)
3 spsk cremefraiche
175 g creme chese evt.grøn alpeost fines herbes, hvidløgsost
175 g pillede rejer
1 spsk hakket bredbladet persille
1 tsk citronsaft
Friskkværnet sort peber

Kog pastaen, så den er klar samtidig med saucen. Opvarm cremefraiche og osten i en kasserolle ved lav varme – ca. 150°. Rør konstant. Kog kort op, når ingredienserne er smeltet. Tilføj resten af ingredienserne. Rør igennem og smag til med peber. Hæld saucen over den drænede pasta og bland grundigt før serveringen. Indholdet af mælkefedt fremhæver enhver vin’s smag.

Kilde: Livsglad mad, Bogan’s forlag.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.