Kategorier

Pasta med rejer, asparges og østerhatte

Hovedret, Pasta – Personer: 4

250 g frisk fettucine eller fusili
6 frosne kina rejer
200 g Friske grønne asparges
100 g østershatte
2 spsk Majsolie
2 dl Vand
2 spsk japansk eller kinesisk soya
1 spsk Maizena
Salt og peber

Den friske pasta koges al dente i rigeligt vand. Rejerne koges i ca. 2 min. i ganske lidt, let saltet vand, som gemmes. De pilles, skæres igennem på langs, og den sorte streng i midten fjrnes. De friske asparges skylles grundigt og skæres 3 gange igennem med et diagonalt snit. Den allersidste træede ende kaseres. Østershattene, som det ikke er nødvendigt at skylle, skæres 2-3 gange igennem på langs. Asparges og østershatte svitses i 1 min. i olien. “Rejesuppen” tilsættes vand indtil der i alt er 2 dl, dernæst tilsættes soya. Maizena røres godt ud i væsken, som hældes over grøntsagerne og koger igennem i 1-2 min. De halverede rejer vendes i grøntsagssaucen, som forsigtigt blandes med den friskkogte pasta. Smag til med peber og evt. lidt salt.

Kilde: Andre Dewald, 14 Aug 93

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.