Kategorier

Pasta med røget stenbider, fennikel og citron

300 g pasta
250-300 g røget stenbiderfilet
150 g stenbiderrogn
1 citron
1 lille fennikelknold + top
½ spsk blå birkes
6 spsk olivenolie

Pluk stenbiderfileterne i ens stykker. Skær citronernes skal bort, så frugtkødet blottes. Skær citronkødet løst mellem hinderne med en lille skarp lille kniv. Skær de enkelte citronbåde i mindre stykker. Hold citronen over en skål, så saften samles op. Pres “skroget” over skålen. Skær fenniklen meget tyndt. Bland med citronsaften. Lun olivenolien i en sauterpande. Vend birkes, stenbider, fennikel og citronbåde i og varm det hele op.

Kog pastaen som beskrevet i Grunddej til pasta. Lad den dryppe af. Vend den i saucen. Fordel rognen heri. Hak fennikeltoppe og kom det på toppen.

Kilde: Meyers Køkken

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>