Kategorier

Pasta med hvidløgsostesauce

Hovedretter, pasta, ost / æg 2 personer

2 løg (200 g)
300 g broccoli
1 porre (evt 2: 200g)
2 gulerødder (200 g)
1 spsk olie
300 g svinekød i strimler
2 dl a38
100 g carli hvidløgsost
2 spsk majsstivelse
2 dl hønseboullion
2 tomater

Hak løg. Del broccoli i mindre buketter, stængel kan også bruges hvis man skræller den tykke skræl af og snitter resten i flade firkanter eller tynde strimler. Skær gulerødder i tynde skiver. Skær evt. porrer i skiver. Svits løg 1-2 min. i 1 spsk olie. Tilsæt broccoli, gulerødder og porrer og svits dem i 5 min. Tag det hele op i en skål. Tilsæt ½ spsk olie og svits svinekødet i 5 min. eller til det er forholdsvis mørt. Tag kødet op. Bland A38, hvidløgsost og bouillon og kom det derefter i gryden og kog til saucen er tyk. Jævn evt. med majsstivelsen hvis det er nødvendigt. Vær omhyggelig med at hvidløgsosten er helt opløst – ingen klumper – før du jævner. Kom grønsager og kød tilbage i saucen og varm igennem. Pynt med tomater. Serveres med pasta og flütes.

*Ekstra!* Jeg putter gerne friske bønnespirer i retten så de bliver kogt lidt mindre sprøde. Det gør jeg først når det hele blandes i saucen.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>