Kategorier

Parmesanbrød

Ingredienser:
100 gr smør
3 dl mælk
50 gr gær
8 dl hvedemel
1 tsk salt
1 dl reven parmedanost
1 spsk oregano

Fremgangsmåde :
Smelt smørret, tilsæt mælk og gær og rør rundt til gæren er opløst.
Bland mel, salt, halvdelen af parmesanosten og halvdelen af oreganoen i. Arbejd dejen smidig og lad den hæve til dobbelt størrelse.
Læg dejen på et melet bord og form den til et franskbrød og læg den i en franskbrødsform. Pensl brødet med fedtstof og drys resten af osten og oreganoen over.
Dæk det til og lad det hæve i 1/2 time.
Bages ved 200 gr i ca 40 min.

Server parmesanbrødet til suppe eller salat.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>