Kategorier

Pariserbøffer

Oksekød – Personer: 4

4 Skiver Formfranskbrød
400 g Oksesmåkød
1 Æg
2 Spsk Vand
1 Lille Revet løg
1 Spsk hakket kapers
2 Spsk hakket rødbeder
Salt
Peber
4 Rå løgringe
4 Rå æggeblommer

Oksekødet skal være af en god kvalitet og kun være hakket en gang. Farsen lægges i en skål og alt det hakkede kommes i, kom vand og æg i og rør det hele igennem, men ikke så det bliver sejt. Form 4 firkantede bøffer direkte på brødskiverne og steg dem med kødsiden nedad i 25 g margarine. Kom lidt merer margarine på og vend bøfferne, og drys salt og peber på efter behag. Læg bøfferne over på et varmt fad såsnart brødsiden er sprød og gylden. Pynt med Løgringe og rå æggeblomme

Kilde: Henrik Nielsen, 25 Jul 93

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.