Kategorier

Pandepebersovs til bøf

(4 pers)

20 g stegefedt eller smør
1 hakket løg
1-2 spsk blandede groftknuste peberkorn (sorte,grønne,hvide,røde eller 1 slags)
1½ dl vand
2 dl piskefløde
2 spsk citronsaft
salt

Når du har stegt bøfferne, lægges de i stanniol og stilles lunt. Knus peberkorn i en morter eller bank på dem med en kagerulle under et klæde. Kom (evt. mere) smør på panden. Sauter hakket

løg og peber til det er gyldenbrunt. Hæld vand ved og kog panden af. Når væden er kogt lidt ind, tilsættes fløde, som koger yderligere ind. Tilsæt salt og citronsaft og smag til. Er sovsen

for sur, kommes sukker i for at justere sur-sød balancen.

Servering: Servér sammen med peberbøffer, tilbehør (fx broccoli, gulerod, chips, ærter, bønner osv.) og salat.

Kilde: Søren Frimann Trads

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>