Kategorier

Pølsespyd

Grillmad, hovedret, tilbehør 4 personer

4 tykke pølser (500 g)
2 syrlige æbler
1½ spsk olie
1 spsk citronsaft
½ tsk timian

Tilbehør:
Kolde kartofler skåret i skiver og blandet med forskellige friske krydderurter og en olie/eddikedressing.
Desuden hvedebrød.

Pølserne skæres i 2-3 cm lange stykker. Æblerne skæres i både, der skæres igennem på tværs. Pølser og æble stikkes skiftevis på små grillspyd. Olie, citronsaft og timian piskes sammen og pensles på pølser og æbler. Grilles 3-4 min På hver side ret tæt på gløderne.

Tilberedningstid: 20 min heraf arbejdstid: 20 min

Energi pr. person med tilbehør: 3490 kilojoule (835 kcal)

Energifordeling: Protein 12% – 25 g kulhydrat 44% – 90 g fedt 44% – 40 g

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.