Kategorier

Pølser i svøb

200 g hvedemel
200 g fuldkornshvedemel
1½ dl lunkent vand
25 g gær
½ tsk sukker
½ tsk salt
1 tsk koriander
1 tsk kardemomme
1 spsk smeltet smør
2 æg

8 tykke pølser
4 spsk ketchup smagt til med lidt carry
2 spsk sennep
2 spsk klippet purløg

Bland de to slags mel. Rør gæren ud i vandet og kom det i melet sammen med sukker, salt, koriander, kardemomme, smør og æg. Ælt dejen sammen og lad den hæve et lunt sted ca. ½ time.
Del dejen i 8 portioner og rul dem tyndere på et meldrysset bord.
Læg en pølse på hvert stykke dej. Bland ketchup, sennep og purløg og smør det på pølserne. Rul dejen om pølserne og tryk kanterne godt til. Bag pølserne gyldne i frituregryden.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>