Kategorier

Pølsehorn/gifler

Franskbrødsdej:
2 dl lunken mælk
35 g gær
1 tsk salt
1 tsk sukker
1 stor spsk smør
ca. 250 g mel

Fyld:
lidt mild sennep
små stykker kogt pølse eller 16 små cocktailpølser

Pynt:
evt. lidt birkes

I den lune mælk opløses gær, sukker og salt. Smørret tilsættes samt melet lidt efter lidt, og dejen- blød og smidig – deles straks, og hver del rulles ud til en pandekage, der oversmøres med et tyndt lag sennep, og dejen skæres i 8 trekanter. På hver lægges et lille stykke pølse eller 1 cocktailpølse, og dejen rulles sammen mod spidsen og lægges på denne på en smurt plade. Hæver nu- kun én gang – tildækket og lunt i 30 minutter, pensles og kan drysses med lidt birkes. Bager på nedertse rille ved 225 grader i 8-10 minutter. Fin at fryse, tø op og lune i ovnen.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.