Kategorier

Pølsegifler

Brød – Personer: 16
 
1 dl Lunkent vand
25 g Gær
75 g Smør eller margarine
7½ dl Hvedemel (450 g)
1 dl Ymer
1 Æg
Æg til pensling

Fyld:
8 Wienerpølser
Sød sennep

Vand og gær røres sammen. Fedstoffet smuldres i melet. Vand, ymer, æg og salt tilsættes, og dejen æltes godt igennem. Stilles til hævning et lunt sted i ca. 30 min. Dejen slås ned og deles i to. Udrulles i to cirkler, som hver deles i 8 trekanter. ½ tsk. sennep og ½ pølse lægges på hver trekant, som rulles sammen fra den brede ende mod spidsen. Stilles på en plade med bagepapir med spidsen nedad. Efterhæver ca. 10 min. og pensles med æg.

Bages i en 200° varm ovn i 20-25 min.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.