Kategorier

Pærer i chokolade

6 personer

6 pærer
saft fra 1 citron
1 dl sukker
100 g bitter chokolade
1 spsk smør
 
Skræl pærerne forsigtigt, lad stilken sidde tilbage. Dryp med citronsaft over de friskskrællede pærer. Sæt sukker og 1 dl vand til at koge i en lille gryde. Lad de skrællede pærer dampe med i sukkerlagen, ca. 10 min. Tag pærerne op. Lad lagen koge ind mens chokoladen smeltes i vandbad over den. Når chokoladen er smeltet, røres den resterende sukkerlage i chokolademassen, og smørret kommes ved.

Servering: Chokoladesovsen serveres til pærerne eller pærerne dyppes i sovsen før servering. Desserten kan også serveres med et drys hakkede hasselnødder.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>