Kategorier

Pærer fyldt med chokoladecreme

3 pærer
150 g sukker
1½ dl vand
1 spsk citronsaft
2-3 spsk mandelflager
3 dl piskefløde el. vanilleis

Sauce:
150 g chokolade
½-1 dl vand
½-1 dl sukker
1-2 tsk vanillesukker

Del pærene i 2 og fjern kernehuset, lad stilkene sidde på.

Kog vand sukker og citronsaft op.

Kog forsigtigt pærene i sukkerlagen til de er knapt møre.

Tag dem op og lad dem køle af.

Rist mandlerne på en tør pande eller i en ovn.

Kom Chokolade, sukker, vanillesukkerog vand i en skål.

Varm sovsen forsigtigt op i vandbad el. mikroovn.

Lad pærerne dryppe godt af.

Fyld isen el. cremen i pærerne og pynt med mandler og mynteblade.

Server med varm chokoladesauce.

Kilde: Jette Larsen

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.