Kategorier

Pærer a la kardinal Hume

10 store modne pærer
450 g perlesukker
1,4 L vand
1 vanillestang
450 g hindbær
200 g sukker

Hæld perlesukker op i en gryde, der er stor nok til at rumme pærerne. Tilsæt vand og vanillestang og bring det i kog, ganske sagte i begyndelsen og undr omrøring, til sukkeret opløses. Pærerne lægges i, når det simrer. Bring det til kogepunktet igen og pocher pærerne ved svag varme i 8 min. Tag pærerne op og pil dem, mens de stadig er varme. Saften kan hældes i glas og bruges til at pochere anden frugt i.
Læg pærerne i en flot glasskål og lad dem køle af.
Bland hindbær og sukker og lad dem stå, til saften flyder ud af dem. Purér dem, hvis du vil være fri for kerner. Når det er spisetid, hældes den lækre røde puré over de saftige pærer. Pynt med mynte, som er dyppet i flormelis.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>