Kategorier

Overlægens kaffekage

3 æg
½ dl vand
225 g sukker
50 g sukker
reven skal af 1 citron
evt. 3 spsk rom
75 g hvedemel
75 g hakkede, røde cochtailbær eller 2 dl frosne hindbær
35 kartoffelmel
1 strøget tsk bagepulver

De hele æg og sukkeret piskes skummende, heri røres den revne citronskal, de to slags mel sigtes i med bagepulveret, og de hakkede og frosne hindbær røres i til sidst. Dejen hældes i en velsmurt og raspdrysset randform og bager på nederste rille ved 200 grader i 50 min, til kagen er gennembagt, prøv med en tandstikker. Kagen afsvales 10 min i formen, vendes ud og overhældes med sukkerlage med rom. Den glaseres med florsukker og citronsaft eller rom.Så pyntes med helfrosne hindbær eller røde cochtailbær.Kagen kan fryses – men uden glasur.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.