Kategorier

Ostegratineret mørbrad

2 svinemørbrader ca. 700 g
50 g dulle
salt og peber
150 g kogt skinke i tern
1 finthk. løg
1 dl piskefløde
1 spsk tomatpuré
200 g mild ost i skiver

Puds mørbraderne fri for sener og hinder og skær dem i 4-5 cm tykke skiver. Bank dem flade til en tykkelse på ca. 3 cm. Lad dullen blive gyldent på en pande.
Steg bøfferne 1-2 min. på hver side. Krydr med salt og peber og læg dem i et ovnfast fad. Kom skinketernene over bøfferne.
Rist løget gyldent på panden. Kog panden af med piskefløde rørt med tomatpuré. Smag det til med salt og peber og hæld det i fadet. Dæk med osteskiver.
Gratinér i ovnen ved 250º i 5 min., eller til osten er smeltet og svagt gylden, den å ikke blive for mørk, så smager den bittert.
Serveres med løse ris eller flûte.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.