Kategorier

Oste-pasta med grønsagssauce

Tilberedningstid: 40 minutter

500 g frisk pasta
2 dl fløde 13%
2 æggeblommer
50 g reven Parmesanost
200 g champignoner i kvarte
1 porre i skiver
1 gulerod groft revet
1 courgette i terninger
3 stilke baldselleri i tynde skiver
1 dåse hakket tomater
2 spsk tomatpuré
1 spsk fast bouillon; f. eks. Oskar
½ tsk oregano
½ tsk timian
3 spsk olie

Varm olien i en bredbundet gryde og steg porrer og gulerod, derefter courgette og bladselleri. Det skal ikke brunes. Tilsæt tomater med væde, puré, bouillon og krydderier. Lad sovsen småkoge ca. 15 minutter. Kom champignoner i og fortsæt kogningen 5 minutter. Smag til med salt og peber. Kog pastaen efter anvisning og lad den dryppe godt af i en sigte. Rør fløde, æggeblommer og ost sammen i en gryde og varm det under piskning, må ikke koge. Bland pastaen i og server med sauce.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.