Kategorier

Omelet med grønsagsfyld

Low-cal 4 personer

3 spsk eddike, gerne hvidvinseddike
1 spsk sukker
1 spsk citronsaft
1 tsk karry
3 gulerødder
2 porrer
2 spsk smør
125 g rødspættefilet
200 g rejer
200 g bønnespir
4 æg
2 spsk purløg

Bland eddike, sukker, citronsaft og 1 tsk karry. Skær gulerødder, porrer og fisk i tynde strimler. Svits grønsager i 5 min i 1 spsk smør. Tilsæt halvdelen af eddikeblandingen. Varm godt igennem. Tag blandingen op. Svits rejer og fisk 1 min. i 1 spsk smør. Tilsæt resten af eddikeblandingen samme med grønsager og bønnespir. Kog 1-2 min. Smag til med salt og peber. Pisk æg med ½ tsk karry. Steg 4 tynde omeletter på en teflonpande. Fordel grønsagsblandingen på den ene halvdel af hver omelet og fold den anden halvdel over. Drys med snittet purløg.

Tilbehør: Groft brød.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>