Low-cal 4 personer
3 spsk eddike, gerne hvidvinseddike
1 spsk sukker
1 spsk citronsaft
1 tsk karry
3 gulerødder
2 porrer
2 spsk smør
125 g rødspættefilet
200 g rejer
200 g bønnespir
4 æg
2 spsk purløg
Bland eddike, sukker, citronsaft og 1 tsk karry. Skær gulerødder, porrer og fisk i tynde strimler. Svits grønsager i 5 min i 1 spsk smør. Tilsæt halvdelen af eddikeblandingen. Varm godt igennem. Tag blandingen op. Svits rejer og fisk 1 min. i 1 spsk smør. Tilsæt resten af eddikeblandingen samme med grønsager og bønnespir. Kog 1-2 min. Smag til med salt og peber. Pisk æg med ½ tsk karry. Steg 4 tynde omeletter på en teflonpande. Fordel grønsagsblandingen på den ene halvdel af hver omelet og fold den anden halvdel over. Drys med snittet purløg.
Tilbehør: Groft brød.